YA ALLAH!!! SELAMATKAN LAH MEREKA DI SANA.. Tak Sempat Naik Kapal Terbang Dihalau balik ke Pejabat Kedutaan Malaysia... Permudahkanlah urusan mereka di sana.

YA ALLAH!!! SELAMATKAN LAH MEREKA DI SANA.. Tak Sempat Naik Kapal Terbang Dihalau balik ke Pejabat Kedutaan Malaysia... Permudahkanlah urusan mereka di sana.KUALA LUMPUR 7 Mac - Keluarga Mohd. Nor Azrin Md. Zain salah seorang rakyat Malaysia yang kini berada di Korea Utara bimbang akan keselamatan mereka sekeluarga.  
Mohd. Nor Azrin yang bertugas sebagai Pegawai Tadbir dan Diplomatik di Kedutaan Malaysia di Pyongyang dihalang meninggalkan Korea Utara bersama-sama isteri, Iza Karmila Ramli dan tiga orang anak mereka. 

 Difahamkan Mohd. Nor Azrin bersama isteri, dan tiga anak mereka Annur Zulaikha, Aynur Zhafirah dan Ayscha Zinnirah sudah berada di lapangan terbang untuk pulang ke tanah air, sebelum dihalang oleh pegawai Korea Utara dan diarahkan kembali ke pejabat kedutaan Malaysia. 

 Menurut sumber yang rapat dengan keluarga berkenaan, Mohd. Nor Azrin dilaporkan bergegas ke lapangan terbang tanpa membawa sebarang beg pakaian atau barangan.  

Ketika ini katanya, keluarga Mohd. Nor Azrin mengharapkan doa daripada rakyat Malaysia agar Mohd. Nor Azrin sekeluarga selamat pulang ke Malaysia. 
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment