Gigolo Termahal Di Dunia, Dibayar RM800 Ribu Untuk 1 Malam! Saksikan Apa Yang Beliau Ada Tapi Tiada Pada Lelaki Melayu

Gigolo Termahal Di Dunia, Dibayar RM800 Ribu Untuk 1 Malam! Saksikan Apa Yang Beliau Ada Tapi Tiada Pada Lelaki Melayu

loading...

3 Foto gigolo termahal di dunia, dibayar RM800 ribu untuk 1 malam! Saksikan foto-foto selanjutnya apa yang beliau ada tetapi tiada pada lelaki melayu. Tak sangka ramai lelaki terlepas pandang benda tu dan tak ambil peduli sama sekali.
Hikaru Aizawa, lelaki dari Jepun menjadi gigolo termahal di dunia dengan bayaran USD200 ribu satu malam untuk “ditiduri” oleh pelanggan wanita. Ramai yang melanggannya kebanyakan dari golongan 30an (MILF), cantik dan belum mempunyai anak.

Hikaru kini menjadi Gigolo Jepun Paling Mahal Di Dunia, padahal dulunya dia merupakan bekas seorang jurujual. Kini dengan pekerjaaan barunya, hanya dengan satu malam saja mampu mengaut USD200 ribu.
Perkhidmatan yang diberikan hanya sekadar untuk menemani keluar makan malam, minum di bar atau berjalan-jalan menghabiskan waktu semalaman. Anehnya, rata-rata wanita yang menggunakan “khidmatnya” tidak semua menginginkan hubungan seks.
Hikaru berkata, para wanita yang kesepian ini sebenarnya lebih memerlukan perhatian untuk mengisi kekosongan, tanpa ragu dan takut mereka banyak menceritakan tentang rahsia rumah tangga mereka kepada Hikaru.
Masalah yang sering dibicarakan tidaklah sepening masalah menteri kewangan, namun lebih kepada masalah kekurangan layanan batin. Suami mereka jarang pulang kerana sibuk mencari wang setiap hari, mereka terasa diabaikan dan tiada lagi tempat untuk berborak.

“Wahai kaum lelaki, sedarkah anda, isteri anda memang memerlukan wang tapi ada lagi yang lebih “Penting” diperlukan lebih daripada itu, mereka inginkan anda mendengar luahan perasaan hati mereka. Mereka tidak mahu anda sisihkan waktu untuk menemani diri mereka hanya kerana kesibukan mencari wang. Mereka ingin dimanja seperti anak kecil dan menghabiskan waktu untuk bersama anda seperti saat-saat ketika mula bercinta. Ingatlah pesanku”, kata Hikaru Aizawa.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment