INILAH PUNCA UTAMA KENAPA AZARUL TAK SANGGUP CERITA HAL SEBENAR KETIKA SESAT DI BUKIT BROGA HARAP LEPAS NI SIAPA YANG INGIN PERGI BUKIT BROGA TOLONG DENGAR APA YANG AZARUL CAKAP ANDA PASTI TERKEJUT

b.png

Muhd. Azarul Kongsi kejadian aneh ketika hilang di Bukit Broga|Seorang mekanik Muhd. Azarul Mukhriz Abd. Rahman, 20, yang ditemui selamat pada Sabtu lalu ketika mendaki Bukit Broga, Semenyih mendakwa dia telah dijaga oleh seseorang sepanjang kehilangannya selama tujuh hari.
Sekilas apa yang dilalui oleh adik Azarul sepanjang dia tersesat ke alam lain yang diceritakan diceritakan kepada En Roslie
semasa disana dia dijaga oleh ramai orang lelaki yang pakai jubah putih.. dia cuma nampak ada 2 orang perempuan macam bidadari katanya..
cantik tak tau nak digambarkan macam mana, perempuan tu ajak dia kawin dia tak nak banyak syarat dia.antara syaratnya,dia tidak boleh balik jumpa mak ayah.kalu langgar syarat Dia akan jadi gila, dan perempuan Itu akan jadi cacat bermula pada hari ketiga dia disana perempuan tu ajak kahwin, dia tolak sampai hari ke 7 pun dia tolak jugak disebabkan itu dia dilepaskan.
Menurutnya, kalau dia tak balik jugak pada hari ke 7 maknanya dia kawin dengan perempuan itu disana dia solat mcm biasa disana hanya boleh buang air kecil sahaja buang air besar tak boleh. disana mereka hanya beribadat sahaja..
Menurutnya lagi, masa hari kejadian petang dia hilang . masa dia Mahu naik, dia nampak sorang budak, budak Itu ajak ikut dia,dan menunjukkan dua buah jalan kiri dan kanan.kemudian dia pilih kiri,itu punca dia sesat.. disana dia duduk dalam gua & tidur atas batu..
Sekian, dari saya YusReen Eryn .. diharap informasi ini dapat merungkai segala pertanyaan semua keatas kejadian ini.Sesungguhnya hanya Allah yang maha mengetahui
Maaf dari saya andai ada kekurangan dlm menyalurkan informasi.
Doakan agar adik Azarul sembuh sepenuhnya seperti sediakala.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment