Niat Nak SERGAH Suami Bila Keluar Bilik Air Letih Tunggu Suami Tak Keluar Isteri INTAI Suami Rupanya Ini Yang Suami BUAT

Niat Nak SERGAH Suami Bila Keluar Bilik Air Letih Tunggu Suami Tak Keluar Isteri INTAI Suami Rupanya Ini Yang Suami BUAT|Saya dan suami dah berkahwin 3 tahun lebih dan kami msih belum dikurniakan cahaya mata lagi tapi saya redha mungkin Allah dah rancangkan yang terbaik buat kami. Masalah saya sekarang, masa 2 minggu lepas saya nak sergah suami saya keluar dari bilik air sambil nak tnggu dia keluar tu saya pun dok tengok apa yang dia buat dalam bilik air lama sangat sejak akhir2 ini. Kebetulan bilik air umah kami ni pintu dia ade lobang2 kecik jadi memang senang la nak mengintai.
hendap
GAMBAR HANYA HIASAN
Saya tengok dia tengah main fon, tengah buka laman web video pr0no, saya macam tak terkejut la sangat sebab saya dah tahu dah dia ade buka sebelum ni saya ade nampak. Saya dok pikir dia nak belajar skil kot. tapi yang saya tekejut sangat, tiba2 dia boleh buka gambar perempuan (org luar tak psti samada minah saleh ke atau korea) pastu dia boleh o*@%i dalam bilik air tu. ya Allah kecewa nye saya padahal sebelum masuk bilik air tu dia sempat kiss2 saya.
Read more »
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment