Gigitan Cinta Dedah Perbuatan Jijik Dua Cikgu Sekolah Menengah,,Patut lah Pelajar SEKARANG Semakin Rosak...Anda Nilailah sendiri.....

Gigitan Cinta Dedah Perbuatan Jijik Dua Cikgu Sekolah Menengah,,Patut lah Pelajar SEKARANG Semakin Rosak...

Dua sepasang kekasih yang merupakan guru sekolah menengah telah ditahan oleh kepolisian diduga telah menjalin hubungan perselingkuhan pada selasa kelmarin 20.09.2016.

Menurut laporan awal kedua dua guru itu mengajar di sekolah yang sama,Perselingkuhan kedua guru berkenan terbongkar setelah di tangkap oleh suami guru wanita 36 itu sendiri yang bekerja di luar bandar.

Mohd sapruddin 38 berkata dia mulai rasa curiga selepas ia melihat beberapa percakapan isterinya dengan lelaki lain melalui sms semenjak beberapa bulan lalu.

Mendapatkan bukti itu mohd sapruddin terus membuat siasatan.Beberapa hari sebelum kejadian sapruddin dengan isteri sempat bergaduh mulut berkait perselingkuhan tersebut,namun Sapruddin tidak memiliki cukup bukti kukuh untuk mamatahkan penipuan isterinya.

Pada isnin 19.09 Sekitar jam 22.00 malam Sapruddin Yang bekerja di perusahaan swasta itu Balik secara diam diam.

Sewaktu dia memasuki rumahnya Sapruddin Melihat isterinya Hendak mandi namun berpatah balik semula dan tergesa gesa masuk kedalam bilik.

Karena ingin tahu sapruddin pun langsung masuk kebilik berlakon hendak melakukan hubungan intim dengan isterinya.

Namun sapruddin sangat terkejut ketika melihat tanda merah di sekeliling payudara isterinya,mendapati hal itu sapruddin terus bertanya kepada isterinya sambil mencari bukti di dalam Handphone isterinya.

Sapruddin yang berang menyeret isterinya ke hadapan rumah selingkuhan isterinya yang meruapakan jirannya sendiri dan mengugut akan melaporkan kes itu kepada pihak polis.

Takut akan hal itu keduanya mengaku bersalah dan mengaku mereka sudah menjalin cinta semenjak beberapa bulan lalu yang bermula daripada laman media sosial.

Bagaimanapun isteri sapruddin mengaku merasa sunyi apabila suaminya terlalu kerap pergi kerja keluar bandar dan jarang balik rumah,ditambah lagi dengan tekanan tidak mendapat zuriat selepas 4 tahun  mendirikan rumah tangga.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment