(ViraL) Geram Tak Dilayan Berhubungan Intim, Suami Ajak Adik Beradik Rogol Isteri Yang Baru Dinikahi

"Suaminya perogol pertama..dah puas, dia (suami) 'pass' ke 3 org lagi adiknya..dasar binatang.."Geram Tak Dilayan, Suami Ajak Adik Beradik Rogol Isteri Yang Baru Dinikahi


Satu kes jenayah rogol yang belum terjadi sebelumnya telah menggemparkan negeri aceh yang dijuluki dengan nama serambi mekkah itu.
Empat lelaki yang merupakan adik beradik telah merogol isteri salah seorang adik beradiknya yang baru saja menikah 3 minggu lalu dengan seorang gadis yang berumur 21 tahun yang dijodohkan dengannya,antara perogolnya adalah:
-Suami mangsa 23 tahun
-Adik ipar mangsa 16 tahun
-Abang ipar mangsa 32 tahun
-Abang ipar mangsa 40 tahun
Keempat pelaku ini telah ditahan oleh pihak kepolisian untuk menjalani hukuman.
Makhfud H Kepala kepolisian serambi mengatakan kes tersebut berlaku pada 18 mei 2016 sekitar jam 11 malam rabu dan dilaporkan oleh mangsa pada 19.05.2016.dan ke empat pelaku talah berjaya di tangkap semalam 25.05.2016 ketika ke empat beradik itu berkumpul dalam sebuah rumah keluarganya .katanya.
Menurut pengakuan suami mangsa dia telah dijodohkan dengan wanita tersebut oleh orang tuanya.dia tidak mengenali gadis itu,begitu juga dengan sebaliknya.
Tapi setelah tiga minggu sah sebagai suami isteri,si isteri difahamkan takut untuk melakukan hubungan intim,karena tidak mencintainya.
Perkara itu membuat suami mangsa kesal,dan menceritakan masalahnya kepada adik beradiknya,mereka pun membuat rancangan untuk merogol mangsa.
Kronologinya,ketika adik beradik itu segaja diundang  untuk datang kerumah dalam acara makan malam sekitar jam 11 malam.
Setelah smuanya selesai pada jam 01.30 pagi mangsa sudah dalam keadaan tidur.kemudian mereka masuk ke bilik mangsa.
Pelaku yang paling muda mematikan lampu,manakala pelaku lainnya memegang mangda dan mengikat mulutnya dengan tudung.
Mangsa kemudian di rogol oleh suami terlebih dahulu,selepas puas baru di susuli oleh adik beradiknya.
AKP Makhfud mengatakan dalam kes itu  selain polis telah menangkap empat pelaku, polis juga menemukan barang bukti berupa baju kurung yang koyak, pakaian dalam yang terdapat bercak darah, dan bra mangsa.
Keempat pelaku kini menyesal dengan perlakuan mereka,hukum negeri serambi mekah menjatuhkan hukuman 12 tahun penjara denda sebanyak 36 juta(rm 18 ribu) perindividu.dan dihukum cambuk paling sedikit dengan 125 dibagian betis kaki,175 kali di bagian badan (pasal 48 jo pasal 6 Qanun Aceh Nomor 6 Tahun 2014 tentang Hukum Jinayat “uqubat ta’zir”) tidak terkecuali dengan pelaku bawah umur.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment