Masih Ingatkah Anda Dengan Pelakon Nor Albaniah, Yang Famous Suatu ketika dulu? Kini Tampil Dengan Pakaian Yang.. Fuhhhh!!!Apabila ditanya tentang hal ini, N0r Albaniah lantas memberi resp0n dan k0mennya.
Jom baca komen Nor Albaniah:
Tak Kenal Saya……..
“Apa yang saya lihat mereka yang kutuk-kutuk saya ini adalah budak baru yang tidak kenal saya pun, saya bukan sekarang ni baru nak sek-si. Mungkin emak mereka yang kenal saya lebih tahu penampilan sek-si saya sejak dulu lagi………….


Tak Perasan Muda………
“Saya juga bukan perasan untuk jadi muda seperti yang sering mereka katakan sebaliknya saya sudah biasa berpakaian dengan imej sedemikian,”
“Saya tidak rasa ia sek-si kerana dulu pun saya pakai begini tiada pula yang kecam dan pada saya ia normal sahaja. Apa yang saya pakai itu ringkas dan selesa,”
Padam Komen Melampau………
“Saya okey sahaja orang nak kutuk-kutuk kat Instagram, tidak pernah pun layan dan balas komen mereka kerana tidak mahu berbalah.
“Tapi kalau ada yang benar-benar melampau saya akan padam kerana tidak mahu orang lain baca dan terpengaruh,”

Berhati-Hati Dengan Lelaki………
Nor Alabaniah akui sentiasa berhati-hati terhadap lelaki yang cuba mendekatinya dengan niat tertentu.
“Saya tidak ada kawan lelaki yang istimewa kerana saya sendiri membataskan diri untuk berkenalan dengan mana-mana lelaki……..
“Bagi saya banyak lelaki yang tidak ikhlas untuk berkawan dan ada niat lain yang tidak baik. Lagi pula saya sudah selesa dan boleh berdikari sendiri,”


sumber : http://ift.tt/1MCZLpV2016/06/10-foto-kemunculan-semula-nor-albaniah.html?m=1
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment