Sayu : Apa salah saya di caci macam tu .. saya tak buat apa-apa salah - Nuraida (8Gambar)

Pulau Pinang : Seorang gadis meluahkan rasa sedih dan terkilan apabila gambar telah menjadi viral dilaman sosial tapi penuh dengan kutukan dan cacian.

Ini gara-gara gambar nya bersama bapa nya telah disalah sangka, yang mana gambar nya bersama bapa nya yang dipanggil abah oleh Nuraida telah menjadi kutukan dan cacian keybord warriors di laman sosial.

Foto-foto yang dimuat naik oleh Nuraida dilaman sosial nya telah menjadi perhatian ramai gara-gara fotonya bersama abahnya dilihat terlalu mesra bukan seperti anak dan bapa.

Namun gadis manis yang lincah itu mempertahan kan tindakan nya bergambar seperti itu, tiada niat lain dia melakukan sedemikain selain ingin tunjukan rasa kasih sayang pada abahnya yang akrab dengan nya sejak kecil lagi.






Nuraida, Ibu dan bapa 
Disebabkan gambar-gambar tersebut Nuraida menjadi kutukan pelayar media sosial, bagi admin tak perlu lah kita menunding jari pada Nuraida kerana bukan dengan orang lain dia bergambar dia adalah bapanya sendiri.

Cuma jika boleh tak perlu dan muat naik kelamaan sosial seandainya itu boleh menimbulkan syak wasangka di kalangan pelayar media sosial.

Apa yang dilakukan Nuraida bersama bapa nya turut disertai oleh ibu nya sekali, admin amat kagum dengan Nuraida sentiasa menghargai bapanya sementara bapanya  masih ada dan ianya lebih baik bergambar bapa dari bergambar berdua-duaan dengan teman lelaki kata Nuraida lagi.

via CeritaGempakKomuniti
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment