Identiti Sebenar Gadis Tudung Bertato Bersama Abang Long Fadhil

kiolp
Sejak semalam ramai yang mencari tahu siapa identiti dan latar belakang gadis bertudung yang berdiri disebelah abang long fadhil dengan corak tato di wajah.
Dengan muka cantik berhijab, tatapan mata yang tajam, tato dibagian tepi wajah bak seperti bekas mafia wanita yang mempunyai pengaruh besar hingga ramai natizen menamakan gadis itu adalah Kak yong.
Ekoran gambar tersebut turut menjadi perhatian ramai lebih lebih lagi gadis itu dikatakan sebagai pasangan abang long fadhil yang baru baru ini mejadi sorotan media karena penghijrahannya dari dunia hitam
Untuk pengetahuan umum,gadis tudung bertato tersebut bukanlah bekas mafia atau samseng seperti yang di gembar gamburkan oleh beberapa pihak.
Menurut pengakuan tuan gambar Fyka Sam Sebenarnya gambar itu di ambil waktu photoshoot,Gadis yang berasal dari johor bahru itu juga turut merasa kesal ,karena beberapa pengguna media sosial turut melontarkan kata kata kesat selepas mengetahui siapa sebenar empunya badan gambar gadis tudung bertato tersebut.
“Saya memang freehair,gambar gambar dalam facebook saya mohon jangan dipersoalkan”Tulis Fyka Sam dalam ruang komen gambar tersebut.
Apabila ditanya mengenai kata kata kesat yang di ajukan beberapa pihak,terlebih lagi mengenai isu aurat ,Fyka Sam berkata,”Biarlah,mulut orang yang penting bukan saya yang sibuk nak viralkan gambar tu,saya pun tidak tahu gambar itu telah di viralkan,ujarnya.
Facebook:FYKA SYAM
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment